Kewarganegaraan Saint Lucia

Kewarganegaraan St Lucia Paspor St Lucia

CITIZENSHIP SAINT LUCIA

  • Kewarganegaraan St Lucia - Ikatan Pamrentah - Tunggal
    Citizenship of Saint Lucia - Government Bonds - single applicant - Citizenship of Saint Lucia
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Lucia
    Reguler regane
    $ 12,000.00
    Harga jual
    $ 12,000.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan St Lucia - Proyèk perusahaan - Tunggal
    Citizenship of Saint Lucia - Enterprise Projects - single applicant - Citizenship of Saint Lucia
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Lucia
    Reguler regane
    $ 12,000.00
    Harga jual
    $ 12,000.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan St Lucia - NE Fund - Tunggal
    Citizenship of Saint Lucia - National Economic Fund - single applicant - Citizenship of Saint Lucia
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Lucia
    Reguler regane
    $ 12,000.00
    Harga jual
    $ 12,000.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan St Lucia - Projek Real Estate - Tunggal
    Citizenship Saint Lucia - Real Estate Projects - single applicant - Citizenship of Saint Lucia
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Lucia
    Reguler regane
    $ 12,000.00
    Harga jual
    $ 12,000.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan St Lucia - COVID RELIEF BOND - Tunggal
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Lucia
    Reguler regane
    $ 12,000.00
    Harga jual
    $ 12,000.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan St Lucia - Proyèk perusahaan - Kulawarga
    Citizenship of Saint Lucia - Enterprise Projects - Family - Citizenship of Saint Lucia
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Lucia
    Reguler regane
    $ 13,500.00
    Harga jual
    $ 13,500.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan St Lucia - NE NE - Kulawarga
    Citizenship of Saint Lucia - National Economic Fund - Family - Citizenship of Saint Lucia
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Lucia
    Reguler regane
    $ 13,500.00
    Harga jual
    $ 13,500.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan St Lucia - Projek Real Estate - Kulawarga
    Citizenship Saint Lucia - Real Estate Projects - Family - Citizenship of Saint Lucia
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Lucia
    Reguler regane
    $ 13,500.00
    Harga jual
    $ 13,500.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan St Lucia - Ikatan Pamaréntah - Kulawarga
    Citizenship of Saint Lucia - Government Bonds - Family - Citizenship of Saint Lucia
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Lucia
    Reguler regane
    $ 13,500.00
    Harga jual
    $ 13,500.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan St Lucia - 19 RELIEF BOND - Kulawarga
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Lucia
    Reguler regane
    $ 13,500.00
    Harga jual
    $ 13,500.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu

Keuntungan Kewarganegaraan Saint Lucia

Program Saint Lucia ngidini sampeyan dadi warga negara iki kanthi investasi. Sawetara mupangat sing paling penting kanggo kewarganegaraan Saint Lucia kalebu:

kemungkinan kunjungan tanpa visa (utawa visa nalika teka) ing luwih saka 140 negara ing saindenging jagad (kalebu nganti 90 dina tanpa visa ing UE);

penyederhanaan proses entuk visa jangka panjang menyang Amerika Serikat;

registrasi kanthi cepet (saka 2 nganti 6 wulan);

kerahasiaan

Sing duwe paspor Saint Lucia ora wajib manggon ing negara kasebut. Keuntungan penting liyane yaiku ora ana pajak penghasilan kanggo warga pajeg.

Kahanan kanggo entuk paspor

Umur investor wiwit 18 taun

Reputasi sing sampurna (pribadi lan bisnis)

Ora ana cathetan pidana

Kemungkinan kanggo konfirmasi asal usul dana

Ora ana masalah kesehatan sing parah

Opsi investasi

Kontribusi kanggo Dana Ekonomi Nasional. Jumlah minimal $ 100,000. Sawise nampa paspor dening investor lan pasangan / pasangan, jumlah investasi bakal nambah dadi 140 ewu dolar AS, lan kanggo kulawarga nganti 4 wong - nganti 150 ewu dolar AS. Kontribusi kasebut ora bisa dibalekake.

Tuku real estate. Jumlah minimal yaiku saka 300 ewu dolar AS. Investasi mung bisa digawe ing properti sing disetujoni dening pamrentah. Adol real estate diijini sawise 5 taun.

Sekuritas Jumlah investasi - saka $ 250. Investor bisa tuku obligasi pamrentah tanpa bunga. Yen kulawarga 4 wong duwe kewarganegaraan Saint Lucia, investasi bakal $ 250,000 (mateng 7 taun) utawa $ 300,000 (kedewasaan 5 taun). Yen ana luwih saka 4 wong ing kulawarga, tambahan 15 ewu dolar AS dibutuhake kanggo saben wong.

Bisnis Sampeyan bisa investasi paling ora $ 3.5 yuta ing proyek sing wis disetujoni pamrentah. Sampeyan uga kudu nyipta paling ora 3 lapangan kerja. Antarane area sing kasedhiya kanggo investasi yaiku hotel, restoran, infrastruktur transportasi, organisasi riset, lsp.